Kalastusmatka Pomarkun Isojärvelle

 

Kalastusmatka Pomarkun Isojärvelle

Pomarkun Isojärvi on tunnetusti yksi Suomen parhaita kuhajärviä. Isojärvellä opastamme sinut kuhan vertikaali- sekä pohjajigaukseen. Isojärvi sopii hyvin ryhmille jotka arvostavat varmaa saalista. Jos olet kiinnostunut kuhan kalastuksesta, tämä on hyvä paikka sitä toteuttaa. Kohde soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kalastajille. Isojärvellä toteutamme myös kuha pilkintää. Kuhan tärppi pilkkiin on uskomaton kokemus kokeneellekin kalastajalle!

Kohde

Isojärvi on Pohjois-satakunnan suurin järvi. Järvi sijaitsee Pomarkun ja Siikaisten kunnan alueella. Pinta-alaltaan 40 neliökilometriä oleva järvi löytyy myös sadan suurimman Suomalaisen järven joukosta. Järvi on keskisyvyydeltään 3 metriä, suurimman syvyyden ollessa vain 9 metriä. Isojärvellä liikuttaessa hyvä paikallistuntemus on tarpeen matalien sekä kivikoiden vuoksi.

Opastettu matka

Opastettu matka on hyvä tapa tutustua kalastukseen. Opastetulla matkalla sinun ei tarvitse huolehtia kalastusvälineistä, venekalustosta tai edes eväistä. Voit keskittyä pelkästään kalastamiseen. Aluksena toimii nykyaikainen Alucat-merkkinen katamaraani. Vene on varustettu nykyaikaisella vene-elektroniikalla, ja esimerkiksi taivasankkuri tekee kalastuskokemuksestasi täydellisen. Opas huolehtii siitä, että kalastustekniikkasi on kunnossa ja opastaa kuinka löydät mahdolliset kalapaikat helposti. Opastetulla retkellä sinulla on käytössäsi laadukkaat vieheet ja heittovälineet. Oppaamme valmistavat maittavat ruuat luonnonhelmassa. Mikään ei voita ulkosalla nautittua ateriaa.

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:
« Kalastusmatka Merikarvialle