Kalastusmatka Merikarvialle

 

Kalastusmatka Merikarvialle

 

Merikarvialla koet Satakuntaa kauneimmillaan. Sata aurinkoisempaa päivää sekä rikkaat kalavedet kutsuvat luokseen kalastajia ympäri maailmaa!

Ahven ja haukiretki

Oletko kiinnostunut kalastamaan suurhaukia tai isoja ahvenia? Silloin kannattaa lähteä opastetulle retkelle Merikarvialle!

Hauki sesonki starttaa toukokuussa ja jatkuu pitkälle syksyyn. Merikarvian suojaiset ja kivikkoiset lahdet kasvavatavat komeita haukia, eikä yli 10kg hauki ole mahdottomuus saada siiman päähän. Haukea kalastamme jigillä sekä heittoperholla.

Syksy on ahvenenkalastajan unelma-aikaa! Kalan parveuduttua ahvenen jigaus on todella pyytävä kalastusmuoto. Ahvenen jigaus sopii kaikenikäisille ja taitoisille kalastajille.

Tule ja koe Merikarvia!

 

Opastettu matka

Opastettu matka on hyvä tapa tutustua kalastukseen. Opastetulla matkalla sinun ei tarvitse huolehtia kalastusvälineistä, venekalustosta tai edes eväistä. Voit keskittyä pelkästään kalastamiseen. Aluksena toimii nykyaikainen Alucat-merkkinen katamaraani. Vene on varustettu nykyaikaisella vene-elektroniikalla, ja esimerkiksi taivasankkuri tekee kalastuskokemuksestasi täydellisen. Opas huolehtii siitä, että kalastustekniikkasi on kunnossa ja opastaa kuinka löydät mahdolliset kalapaikat helposti. Opastetulla retkellä sinulla on käytössäsi laadukkaat vieheet ja heittovälineet. Oppaamme valmistavat maittavat ruuat luonnonhelmassa. Mikään ei voita ulkosalla nautittua ateriaa.