Kalastusmatka Parkanon Aurejärvelle

 

Kalastusmatka Parkanon Aurejärvelle:

Aurejärvi on kuhan kalastajan paratiisi! Kohde sopii erityisen hyvin vertikaali- ja pohjajigaukseen. Kalakanta Aurejärvessä on hyvä ja kuhan keskikoko on kiitettävä. Aurejärvestä nousee myös komeat hauet sekä ahvenet. Kohde sopii hyvin ryhmälle joka arvostaa komeita kaloja sekä jylhän kaunista luontoa. Tämä on paikka jossa mieli lepää!

Kohde

Aurejärvi sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla Seitsemisen kansallispuiston kupeessa. Aurejärvi on todella upean karu vesistö. Keskisyvyys järvessä on 7m syvimmän kohdan ollessa liki 40m. Aurejärvi on pysynyt hyvin luonnontilaisena. Vesi on puhdasta vaikka väriltään onkin ruskeaa. Tämä kohde on todella mielenkiintoinen kalastuskohde!

Opastettu matka

Opastettu matka on hyvä tapa tutustua kalastukseen. Opastetulla matkalla sinun ei tarvitse huolehtia kalastusvälineistä, venekalustosta tai edes eväistä. Voit keskittyä pelkästään kalastamiseen. Aluksena toimii nykyaikainen Alucat-merkkinen katamaraani. Vene on varustettu nykyaikaisella vene-elektroniikalla, ja esimerkiksi taivasankkuri tekee kalastuskokemuksestasi täydellisen. Opas huolehtii siitä, että kalastustekniikkasi on kunnossa ja opastaa kuinka löydät mahdolliset kalapaikat helposti. Opastetulla retkellä sinulla on käytössäsi laadukkaat vieheet ja heittovälineet. Oppaamme valmistavat maittavat ruuat luonnonhelmassa. Mikään ei voita ulkosalla nautittua ateriaa.

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:
Kalastusmatka Merikarvialle »