Parhaat kalajutut

Holiday Fishing

Holiday Fishing Finland Oy tarjoaa elämyksellisiä päiviä vesillä 2-20 henkilön ryhmille ympäri vuoden. Kalastusretkillä on käytössä huippuvarustellut moottoriveneet ja opastamme kalastusta myös elämyksellisillä kelluntarenkailla tai rennosti rannalta. Myös talvikalastus ja jokikalastus kuuluvat luonnollisesti valikoimaan.

Suunnittele täydellinen päivä kalastuksen parissa

Opastettu venekalastusmatka

On hyvä tapa tutustua kalastukseen. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia kalastusvälineistä, venekalustosta tai edes eväistä. Voit keskittyä olennaiseen – kalastamiseen.  Opastetulla retkellä sinulla on käytössäsi laadukkaat vieheet ja heittovälineet. Halutessasi oppaamme myös valmistaa maittavat ruuat luonnon helmassa. 

Kelluntarengaskalastuksessa

Yhdistyy luonnon läheisyys ja autenttinen kalastuskokemus. Kalastusrenkaalta voit kalastaa kaikilla heittokalastusvälineillä ja pilkkimällä. Kelluntarenkaalla liikkuminen tapahtuu kauramoottorilla räpylöiden tuottaessa vauhtia. Tämä kalastusmuoto sopii hyvin isoillekin ryhmille, oppaamme huolehtivat ryhmänne tarpeista. 

Pilkkiminen

On parasta mitä haalarit päällä voi kokea! Vesistömme sopivat täydellisesti kuhan, hauen ja ahvenen pilkintään. Käytössänne on nykyaikaista luotaintekniikkaa helpottamassa kalojen etsintää, laadukkaita kalastusvälineitä unohtamatta. Pilkkiretki soveltuu kaikenikäisille ja taitoisille.

Kiinnostaisiko sinua koskikalastuksen alkeet tai perehtyminen uuteen kalastusmuotoon?

Järjestämme perhokalastuskursseja ja kalastusretkiä lähialueemme joille. Ehkä tunnetuin niistä on Viinikanjoki, joka on toiminut näyttämönä myös perhokalastuksen SM-kisoissa. Kalastus tapahtuu virvelillä tai perholla, kohdekalana kirjolohi. Perhokalastusretki sopii kaiken ikäisille ja taitoisille.

Trans Alps Adventure

Kiinnostuitko?

Holiday Fishing Oy

Seuraa meitä